— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona

De AVANSIS R+/B+ platformlift

Ontwikkeld voor het vervoeren van rolwagen- of rolstoelgebruikers.

Voordelen van dit hefplateau

  • Voor rechte (Avansis R+) of bochtige trappen (B+)
  • Snelheid: 0.10 m/s
  • Hefvermogen: Max. 225 kg
  • Tal van extra veiligheden
  • Private en openbare gebouwen

De Avansis® wordt opgebouwd uit hoogwaardige metalen en kunststoffen. De lift rijdt op elegante aluminium rails die aan de muur of op kolommen worden bevestigd. Standaard heeft zij een grijze kleur. Andere kleuren zijn op aanvraag beschikbaar.

De Avansis® wordt aangedreven door een elektromotor die door middel van een tandwiel ingrijpt op een tandlat. De elektronische sturing zorgt voor een aangenaam ritverloop en een aangepaste snelheid bij het vertrekken, het stoppen en bij het draaien in een bocht. De Avansis® wordt bediend door middel van een joystick. De lift kan ook op de diverse stopplaatsen worden bediend door middel van drukknoppen.

De Avansis® is voorzien van een groot aantal veiligheden. Een botsbeveiliging langs beide zijden van de lift en een klemveiligheid aan de onderzijde elimineren een eventueel klemgevaar. De vanginrichting, de tornbediening en de veiligheidsarmen bieden extra veiligheid aan de gebruiker. Uiteraard zijn de veiligheidsarmen geblokkeerd als de lift in beweging is. De opklapbare oprijdkleppen zorgen voor een extra afrijdbeveiliging. De Avansis® is ontworpen volgens de machinerichtlijn 98/37/EG.

Probeer onze platformliften uit in uw buurt

U wil het hefplatform of hefplateau in werking zien alvorens u koopt? Dit kan uiteraard in onze showroom te Waregem.

Ook bij een klant van ons in uw buurt kan u zowel het hefplatform komen bekijken en onze tevreden klant aan het woord horen.
Probeer onze platformliften uit in uw buurt
service 24/24 - 7/7

Een platformlift voor elke prijsklasse

Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u het perfecte hefplatform. We overwegen met u de voor-en nadelen per hefplateau in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw trap. Enkel zo installeren wij het hefplatform die bij u en uw woning past. De prijzen van onze hefplateaus in België sluiten aan op uw mogelijkheden.

Vraag een offerte op maat aan

Reeds meer dan 20.000 hefplateaus geïnstalleerd

Uitsluitend met de grootste zorg en de meest kwaliteitsvolle onderdelen installeren wij een hefplateau. Onze professionele aanpak levert alleen maar tevreden klanten op. Voor elk type trap vinden wij een oplossing. De monteur van elke hefplateau werkt met de grootste precisie. Méér dan 50 jaar ervaring en expertise verzekert iedere klant in België een hefplateau op maat.

Ontdek de verhalen van onze tevreden klanten