— Wij verhogen uw comfort
Comfortlift Orona

AVANSIS ML

De ideale oplossing om rolstoelgebruikers en mindervalide personen verticaal te transporteren, zowel binnen- als buitenshuis.

Voordelen van dit hefplateau

  • Hefhoogte: Max. 1.5 m
  • Snelheid: 0.15 m/s
  • Hefvermogen: Max. 225 kg (optie 300 kg)
  • Zowel binnen als buiten

De ML biedt de ideale oplossing om rolstoelgebruikers en mindervalide personen verticaal te transporteren, zowel binnen- als buitenshuis. Dit platform helpt u door zijn gebruiksvriendelijke bediening niet alleen een afstand van maximum 1500 mm te overbruggen, maar is ook afgewerkt met een mooi en strak design. Indien gewenst, kan u zelfs kiezen voor optionele RAL kleuren.

De ML kan binnen één dag worden geplaatst zonder afbreuk te doen aan uw eigen infrastructuur. Door zijn compactheid neemt deze lift in opgeklapte toestand dan ook niet meer plaats in dan een muurradiator en is ze makkelijk te verplaatsen indien nodig.

Met de ML geniet u gegarandeerd van een comfortabele en stabiele rit. Dit platform beantwoordt aan de laatste Europese normen.

Toepassing Mindervaliden/Rolstoelgebruikers
Opstelling Binnen en buiten (corrosie resistent)
Snelheid 0.15 m/sec
Hefvermogen 225 kg (optie 300 kg)
Hefhoogte Max. 1500 mm
Minimale platformhoogte 45 mm
Afmetingen platform 1000x800 mm (standaard)
Breedte toestel Opgeklapt: 335 mm
Uitgevouwen: 1150 mm
Spanning 220 V AC

Opties:

  • RAL afwerking mogelijk
  • Mogelijkheid tot bijbestellen van poort bij hefhoogte > 500 mm

Probeer onze platformliften uit in uw buurt

U wil het hefplatform of hefplateau in werking zien alvorens u koopt? Dit kan uiteraard in onze showroom te Waregem.

Ook bij een klant van ons in uw buurt kan u zowel het hefplatform komen bekijken en onze tevreden klant aan het woord horen.
Probeer onze platformliften uit in uw buurt
service 24/24 - 7/7

Een platformlift voor elke prijsklasse

Enkel een gepersonaliseerde aanpak garandeert u het perfecte hefplatform. We overwegen met u de voor-en nadelen per hefplateau in combinatie met de beste prijs-kwaliteit. Wij beogen een unieke oplossing op maat van uw trap. Enkel zo installeren wij het hefplatform die bij u en uw woning past. De prijzen van onze hefplateaus in België sluiten aan op uw mogelijkheden.

Vraag een offerte op maat aan

Reeds meer dan 20.000 hefplateaus geïnstalleerd

Uitsluitend met de grootste zorg en de meest kwaliteitsvolle onderdelen installeren wij een hefplateau. Onze professionele aanpak levert alleen maar tevreden klanten op. Voor elk type trap vinden wij een oplossing. De monteur van elke hefplateau werkt met de grootste precisie. Méér dan 50 jaar ervaring en expertise verzekert iedere klant in België een hefplateau op maat.

Ontdek de verhalen van onze tevreden klanten